Background shadow
Menu
Категории
Клиноптилолит (200гр.)
Код на продукт: КЛИНОПТИЛОЛИТ
Наличност: В наличност
6.00лв.
Цена: 5.00лв.


3 или повече 5.00лв.
Количество:

   - ИЛИ -   

РОДОПСКО ЧУДО

/клиноптилолит, зеолит/

 

Преди милиони години по време на изграждането на Земята, такава каквато я познаваме днес, природата ни е оставила един скъпоценен подарък - камъка клиноптилолит.

Началото на употребата на зеолити датира от 50те години на миналия век, когато за първи път са проучени свойствата на този невероятен минерал. Поставен във водна среда, клиноптилолитът елиминира всички вредни за човека вещества в нея, включително и радиоактивно замърсяване. Вода, йонизирана с клиноптилолит, оказва мощно лечебно въздействие върху организма. Тя изхвърля отровите, приети чрез храната и регулира обмяната на веществата. Има силен стимулиращ ефект върху сърдечно-съдовата, нервната и храносмилателната системи. Влияе благоприятно при нервни безпокойства, безсъние, напрегнатост, язви, гастрити и колити. Вода обработена с клиноптилолит, нормализира кръвното налягане, премахва безсънието, потенето, напрегнатостта. Йонизирана с клиноптилолит вода помага при болести като язва, гастрити, колити, проблеми на сърдечно съдовата и нервната система.  Изключително полезен минерал при бъбречни проблеми. Безспорно е, че клиноптилолитът пречиства отровите в организма, поети чрез храната, и по този начин ликвидира отключващите моменти за болести в различните органи. Той има силно въздействие върху човешкия организъм. Най-качественият клиноптиолит се намира в България и като такъв е известен в цял свят.

Заради всички тези, граничещи с вълшебство свойства на клиноптилолита, той е определен за минерал на 20ти век.
 

РОДОПСКО ЧУДО

/клиноптилолит, зеолит/

Пакет с 90± 5% грама натурален клиноптилолит. Размери на минералите в пакета - 2-3 см.

УПОТРЕБА: Съдържанието на пакетчето с клиноптилолит се разделя на 2 части като едната от тях се изсипва в 5 литра нехлорирана вода. След 8 часа тя е готова за пиене. Човек може да поема толкова клиноптилолитова вода, колкото пожелае. Когато водата започне да свършва, съдът се напълва отново. След 3 месеца минералът трябва да се замени с нов.

СЪДЪРЖАНИЕ: силициев диоксид, натрий, калий, калций, алуминий, вода.

КАКВИ СВОЙСТВА ИМА: Преди милиони години по време на изграждането на Земята, такава каквато я познаваме днес, природата ни е оставила един скъпоценен подарък - камъка клиноптилолит. Това е естествен минерал с невероятни физически качества, благодарение на неговата специална кристална структура . Тази структура му осигурява електрично реактивна повърхност от над 450 кв.м. на грам. Натоварената с отрицателно електричество повърхност дава възможност зеолитът да привлича и задържа катиони от средата, в която се намира и от своя страна да отделя други. Поставен във водна среда, клиноптилолитът елиминира всички вредни за човека вещества в нея, включително и радиоактивно замърсяване. Вода, йонизирана с клиноптилолит, оказва мощно лечебно въздействие върху организма. Тя изхвърля отровите, приети чрез храната и регулира обмяната на веществата. Има силен стимулиращ ефект върху сърдечно-съдовата, нервната и храносмилателната системи. Вода обработена с клиноптилолит, нормализира кръвното налягане, премахва безсънието, потенето, напрегнатостта. Йонизирана с клиноптилолит вода помага при болести като язва, гастрити, колити, проблеми на сърдечно съдовата и нервната система.  Изключително полезен минерал при бъбречни проблеми. Безспорно е, че клиноптилолитът пречиства отровите в организма, поети чрез храната, и по този начин ликвидира отключващите моменти за болести в различните органи. Той има силно въздействие върху човешкия организъм. Най-качественият клиноптиолит се намира в България и като такъв е известен в цял свят.

 

 

РОДОПСКО ЧУДО

/клиноптилолит, зеолит/

 

Пакет с 90± 5% грама натурален клиноптилолит. Размери на минералите в пакета - 2-3 см.

УПОТРЕБА: Съдържанието на пакетчето с клиноптилолит се разделя на 2 части като едната от тях се изсипва в 5 литра нехлорирана вода. След 8 часа тя е готова за пиене. Човек може да поема толкова клиноптилолитова вода, колкото пожелае. Когато водата започне да свършва, съдът се напълва отново. След 3 месеца минералът трябва да се замени с нов.

 

СЪДЪРЖАНИЕ: силициев диоксид, натрий, калий, калций, алуминий, вода.

КАКВИ СВОЙСТВА ИМА: Преди милиони години по време на изграждането на Земята, такава каквато я познаваме днес, природата ни е оставила един скъпоценен подарък - камъка клиноптилолит. Това е естествен минерал с невероятни физически качества, благодарение на неговата специална кристална структура . Тази структура му осигурява електрично реактивна повърхност от над 450 кв.м. на грам. Натоварената с отрицателно електричество повърхност дава възможност зеолитът да привлича и задържа катиони от средата, в която се намира и от своя страна да отделя други. Поставен във водна среда, клиноптилолитът елиминира всички вредни за човека вещества в нея, включително и радиоактивно замърсяване. Вода, йонизирана с клиноптилолит, оказва мощно лечебно въздействие върху организма. Тя изхвърля отровите, приети чрез храната и регулира обмяната на веществата. Има силен стимулиращ ефект върху сърдечно-съдовата, нервната и храносмилателната системи. Вода обработена с клиноптилолит, нормализира кръвното налягане, премахва безсънието, потенето, напрегнатостта. Йонизирана с клиноптилолит вода помага при болести като язва, гастрити, колити, проблеми на сърдечно съдовата и нервната система.  Изключително полезен минерал при бъбречни проблеми. Безспорно е, че клиноптилолитът пречиства отровите в организма, поети чрез храната, и по този начин ликвидира отключващите моменти за болести в различните органи. Той има силно въздействие върху човешкия организъм. Най-качественият клиноптиолит се намира в България и като такъв е известен в цял свят.

Powered By OpenCart
Minerals Rainbow © 2020