Background shadow
Menu
Доставка
Начало » Доставка

ДОСТАВКА И СРОКОВЕ  НА ИЗБРАНИТЕ ОТ ВАС АРТИКУЛИ

               След като направите заявка за закупуване на артикул ние Ви уведомяваме със съобщение на електронната ви поща съдържащо детайлите на поръчката, както и потвърждаването и или по телефона.

              Фирма М и А МИНЕРАЛС РЕЙНБОУ ООД има сключен договор със спедиторска фирма ЕКОНТ, което ви позволява да получавате доставката си с 10% по-малка стойност от стандартната за страната или съседните държави. За доставка на малки пратки М и А МИНЕРАЛС РЕЙНБОУ ООД работи с фирма ЕКОНТ, а за пратки над 100 кг. С фирма ГЕБРЮДЕРВАЙС ООД.

              При желание от ваша страна можем допълнително да уточним друга, избрана от вас спедиторска фирма, наличността на поръчаните от Вас артикули или някакви допълнителни изисквания от Ваша страна по отношение на срока за доставка или допълнителна информация за избраните артикули, по електронната Ви поща или по телефона.

              Ако клиета желае доставка до офис или адрес на територията на България със спедиторска фирма, различна от фирма ЕКОНТ, доставката му ще се изпълнява от офиса на фирма М и А МИНЕРАЛС РЕЙНБОУ ООД, съответно до офиса или адреса с желаната спедиторска компания.

             Доставката на закупените от вас продукти включва- договорените артикули; касова бележка или фактура на стойността на поръчката; транспортна опаковка, имаща за цел съхраняването на стоката до нейната доставка.

            Обичайният срок на доставка на територията на страната е между 2-5 работни дни след постъпване на плащането, когато то е извършено по банков път или 2-5 дни след постъпване на заявката, когато е с ноложен платеж. В някой случаи( ако сте на територията на гр. София или получите пратката в посочен офис на спедиторската фирма )е възможен и еднодневен срок на доставката.  В случай, че срокът на доставката се увеличи поради независещи от нас причини, ще бъдете своевременно уведомени. В случай на забава от наша страна, ще получите 3% отбив от крайната цена и ще бъдете своевременно уведомени.

           Обичайният срок на доставка на територията на Европа е между 7-15 работни дни след постъпване на плащането.  В случай, че срокът на доставката се увеличи поради независещи от нас причини, ще бъдете своевременно уведомени. В случай на забава от наша страна, ще получите 3% отбив от крайната цена и ще бъдете своевременно уведомени.

          Обичайният срок на доставка на територията на държави извън Европа е между 10-30 работни дни след постъпване на плащането.  В случай, че срокът на доставката се увеличи поради независещи от нас причини, ще бъдете своевременно уведомени. В случай на забава от наша страна, ще получите 3% отбив от крайната цена и ще бъдете своевременно уведомени.

         При покупка на артикули на обща стойност над 195 лв. доставката е за сметка на М и А МИНЕРАЛС РЕЙНБОУ  ООД, за клиенти от България, и за покупка на обща стойност над 100 euro., за клиенти на територията на Европа.

Powered By OpenCart
Minerals Rainbow © 2019